Google Adwords uitbesteden

Efficiënt & Doelgericht Zoekmachine Adverteren met Google Ads

Genereer meer verkopen met jouw Webshop.

Droom jij van bovenaan staan in de zoekresultaten van Google, maar zie jij door de bomen het bos niet meer?

Kies dan voor het uitbesteden van Google Adwords door SEA Experts. Onze ervaren professionals kennen de ins en outs van deze zoekmachine en weten jou zo betaalbaar mogelijk bovenaan de zoekresultaten te krijgen! Wij bepalen nauwkeurig relevante zoekwoorden. Wanneer je Google Ads aan ons uitbesteedt zetten we campagnes uit op deze zoekwoorden om je bij relevante doelgroepen bovenaan te krijgen. Dit zorgt voor meer conversie en naamsbekendheid. Ben jij klaar om op 1 te staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Waarom Google Ads uitbesteden?

De eerste stap naar steeds meer zoektochten vindt plaats op Google. De zoekmachine is bijna iedereens eerste plek naar een oplossing. Het is daarom alleen maar logisch dat het merendeel van Nederland ook dagelijks op deze zoekmachine te vinden is. Door te adverteren in Google kun je een hoop traffic naar je website genereren. Dit kan vervolgens resulteren in een groeiend aantal klanten en omzet. Wie zegt daar nou nee tegen?

Het is echter niet gemakkelijk om effectieve campagnes uit te zetten. Het uitbesteden van Google Ads is daarom geen overbodige luxe. Onze ervaren professionals zijn namelijk ervaren in het opzetten van doordachte advertenties die potentiële klanten dichter bij huis halen. Wil je weten wat je waard bent? Laat onze experts een gratis quickscan uitvoeren. Hierdoor wordt meteen duidelijk waar de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Resultaten na het uitbesteden van Google Ads

Wanneer je Google Ads uitbesteedt verkrijg je meetbaar resultaat. Dit betekent dat wij concreet kunnen rapporteren hoeveel daadwerkelijke leads je hebt overgehouden aan je campagne. Tevens kunnen wij overzichtelijk in kaart brengen wat leads op je website hebben gedaan en wat de kosten zijn per lead. Onze resultaten zijn 24/7 te bekijken via een overzichtelijk dashboard. Hierdoor weet jij elk moment exact waar je aan toe bent!

Bovendien nemen wij als SEA expert geen genoegen met het minste. Gedurende je campagne is ons team voortdurend bezig met aan de knoppen te draaien. Wij zorgen ervoor dat je campagne altijd relevant en toepasbaar is, maar bovenal dat je campagne resultaten boekt! Verandert je corebusiness? Of heeft je doelgroep zich verplaatst? Dan verandert je campagne mee! Hierdoor halen wij het maximale rendement uit je budget.

Waarom Google Adwords uitbesteden bij SEA Experts?

Wanneer je Google Adwords uitbesteedt bij SEA Experts ga je een abonnement aan van 3 maanden. In deze 3 maanden doen onze ervaren experts er alles aan om jouw Ads-campagne zo succesvol mogelijk te maken. In deze periode bouwen we verschillende campagnes, stellen we uitgebreide rapportages op en optimaliseren we jouw prestaties dag in en dag uit. Na deze 3 maanden ben je vrij om je abonnement te beëindigen, zo zeker zijn wij namelijk van onze zaak! We zijn er echter van overtuigd dat de resultaten voor zich spreken en hopen enthousiast verder te gaan met jullie naar de Google top te krijgen.

Besteed je Google Ads uit bij SEA Experts

SEA Experts is al jaren Google Premier Partner. Hierdoor zij wij ervaren in het opzetten van effectieve Google Adwords campagnes voor uitdagende bedrijven en organisaties. Wij beheren campagnes volgens een bewezen strategie. Hiermee boeken wij indrukwekkende resultaten die je omzet doen vergroten. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 Opboksen tegen de grote spelers? Morgen nog bovenaan staan in Google?

Lokaal meer zichtbaarheid? Het kan met Google Ads.

Opdrachtgevers in uiteenlopende branches

Klikbudget beheert SEA Experts per maand

Jaren zijn onze experts al actief in Google Ads

Dit is ons team.

“Wij zijn SEA Experts – dat is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar ook simpelweg wat we zijn! Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste en gemotiveerde oud-Google-medewerkers. Stuk voor stuk marketeers met passie en expertise om jouw Google Ads campagnes optimaal te managen en optimaliseren.”

Team SEA Experts

Team SEA-Experts

Ontdek hoeveel meer leads, nieuwe klanten, omzet en winst jij kunt genereren met een Google Ads campagne of ontdek hoe jouw huidige Google Ads account presteert.