Google Adwords bureau

SEA Experts

De juiste positie op de juiste zoekmachine! Zoekmachine Adverteren met Google Ads via een expert in het vakgebied.

Kom bovenaan te staan in Google.

Google Adwords bureau SEA Experts

Google is veruit de grootste zoekmachine ter wereld, maar ook in Nederland heeft het de meeste voet aan de grond. Dit maakt adverteren bij een Google Ads bureau een verstandige keus! Dagelijks scrollen er namelijk miljoenen Nederlanders door de zoekresultaten binnen Google. Een gedeelte van deze websitebezoekers kunnen waardevolle klanten voor je bedrijf zijn. Maak hier gebruik van en etaleer jouw bedrijf aan talloze potentiële leads! Het adverteren binnen Google is echter een complex proces. Om een effectieve advertentie op zetten dien je rekening te houden met tientallen variabelen. Wij helpen je hier graag bij door onze vakkennis in te zetten en uitdagende campagnes op te zetten. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er klaar voor!

Wat is Google Adwords adverteren?

Wil jij jouw onderneming naar een hoger niveau tillen? Dan kan adverteren binnen Google een juiste eerste stap in de goede richting zijn! Maar wat is Google Adwords nu eigenlijk? En wat doet een Google Ads bureau? Google Adwords is een online advertentieprogramma gemaakt door Google. Dit programma laat de gebruiker verschillende effectieve advertenties opzetten die vervolgens op deze populaire zoekmachine getoond worden. Dit maakt Google Adwords een populaire keuze die in voorgaande jaren alleen maar meer aanzien heeft verkregen. Zo wordt het ingezet door grote bedrijven als Coolblue en Mediamarkt. Je kunt namelijk ontzettend doelgericht adverteren binnen Google. Als Google Adwords bureau kunnen wij namelijk enkel advertenties tonen aan personen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Dit maakt het een kostenefficiënte methode om effectieve campagnes op te zetten. Google adwords is dus een waardevolle investering in de toekomst. Wij zorgen er namelijk voor dat elke euro die jij uitgeeft dubbel en dwars wordt terugverdient!

Wat kun je verwachten bij ons ?

Onze ervaren marketeers zijn echte Google experts. Wij heten natuurlijk ook niet voor niets SEA Experts. De populaire zoekmachine kent geen geheimen voor ons. Wanneer je start met Google Ads bij SEA Experts realiseren wij dan ook complexe en doordachte campagnes. Gedurende het advertentietraject draaien wij de knoppen van je campagne regelmatig bij, zodat jij het beste resultaat krijgt. Tevens leveren we regelmatig analyserapporten aan zodat je precies weet wat er met je geld gerealiseerd wordt. Wij stellen relevante trefwoorden en doelgroepen voor je in, uiteraard allemaal in overleg met jou! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom SEA Experts kiezen als Google Ads bureau?

Dat er goedkopere advertentiemogelijkheden zijn dan Google Adwords is geen geheim. De potentiële resultaten bij deze alternatieven zijn echter vrijwel in alle gevallen een stuk minder! Dit geldt in ieder geval wanneer je advertentie juist is ingesteld. Het is namelijk ontzettend makkelijk een hoop geld aan een Google Ads bureau te spenderen om vervolgens geen resultaten te zien. Onze ervaren marketeers pakken het anders aan! Wij stellen áltijd samen je budget in. Vervolgens bouwen wij complexe campagneplannen die de maximale resultaten uit elke klik halen. Hierdoor geef je je geld niet alleen uit, maar krijg je er waardevolle leads voor terug. Dit doen we niet aan de hand van contracten, maar vrijblijvende abonnementen. Na drie maanden ben je vrij deze abonnementen te beëindigen, maar we zijn ervan overtuigd dat de resultaten voor zichzelf zullen spreken! Hierdoor is Google Ads bij SEA Experts niet alleen de beste optie voor online diensten, maar ook voor E-Commerce. Ben jij er klaar voor om op positie 1 te komen op Google? Neem dan contact met ons op.

Die nummer 1 positie bemachtigen in Google?

Opboksen tegen grote namen? 

Of juist lokaal meer zichtbaarheid?

Het kan allemaal met Google Ads.

Opdrachtgevers in uiteenlopende branches

Klikbudget beheert SEA Experts per maand

Jaren zijn onze experts al actief in Google Ads

Dit is ons team.

“Wij zijn SEA Experts – dat is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar ook simpelweg wat we zijn! Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste en gemotiveerde oud-Google-medewerkers. Stuk voor stuk marketeers met passie en expertise om jouw Google Ads campagnes optimaal te managen en optimaliseren.”

Team SEA Experts

Team SEA-Experts

Ontdek hoeveel meer leads, nieuwe klanten, omzet en winst jij kunt genereren met een Google Ads campagne of ontdek hoe jouw huidige Google Ads account presteert.