Adverteren in Google

Efficiënt & Doelgericht Zoekmachine Adverteren met Google Ads

Kom bovenaan te staan in Google.

Adverteren met SEA Experts

Tegenwoordig gebeurt online promoten het effectiefst door te adverteren in Google. Hierdoor kan je bedrijf in één keer in aanmerking komen met miljoenen mensen. Google is namelijk niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd de meest gebruikt zoekmachine. Tevens is de doelgroep voor jouw advertentie per definitie al geïnteresseerd in het desbetreffende onderwerp, ze zoeken het namelijk niet voor niets. Een waardevolle doelgroep dus! Toch is het effectief adverteren in Google een hele uitdaging. Je hebt te maken met honderden variabelen en eindeloze mogelijkheden. Waarom je het toch zou moeten doen lees je hier!

Wat is Google adwords adverteren

Maar wat is nou eigenlijk Google adwords adverteren? Adverteren met Google adwords is onderdeel van SEA. Hier weten wij als SEA Experts natuurlijk alles van! SEA staat voor zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising). Hierbij zorgen vooropgezette campagnes voor advertenties die hoger in de ranglijst van Google scoren dan organische resultaten. Wanneer jij dus adverteert binnen Google ben jij een van de eerste resultaten die waardevolle bezoekers zullen zien. Het adverteren in Google kan enorm specifiek. Zo kun je je advertentie filteren op zoekwoord, doelgroep leeftijd, doelgroep locatie en interesses. Hierdoor bereik jij precies die mensen die je wilt bereiken! Wie zegt daar nou nee tegen?

Waarom adverteren Google adwords

Bijna 80% van alle wereldwijde zoekopdrachten gebeurt via Google. Dit zorg ervoor dat Google een enorm bereik heeft. Wil je je bedrijf dus blootstellen aan zoveel mogelijk mensen? Dan is Google adwords adverteren je beste optie. Het plaatsen van advertenties in Google zorgt ervoor dat alleen mensen die bewust op zoek zijn naar jouw product of dienst ook daadwerkelijk jouw advertentie zien. Dit verzekert dat de intentie van de zoeker dicht bij je bedrijf ligt. Dit geeft Google een enorm voordeel ten opzichte van social media advertenties op facebook of instagram, waarbij er enkel gefilterd kan worden op basis van interesse. Door te adverteren op basis van intentie vergroot je de kans op daadwerkelijke conversie.

Adverteren op Google, hoe doe ik dat?

Effectief adverteren op Google gaat hand in hand met de kosten. Google adverteren werkt namelijk op basis van een veilingmodel. Wanneer je dus een zoekwoord selecteert waarop je wilt adverteren vindt er als het ware een digitale veiling plaats tussen geïnteresseerde bedrijven. Hierdoor is de prijs voor populaire zoekwoorden ook hoger, meer bedrijven zijn er immers in geïnteresseerd. Het is dus belangrijk een juist zoekwoord te kiezen om jouw doelgroep effectief te bereiken. Je wilt immers zoveel mogelijk mensen bereiken, maar ook weer niet te veel waardoor je meer moet betalen. Een juiste balans hiertussen vinden is erg belangrijk, maar ook een hele opgave. Wanneer je meerdere advertenties opzet is het ook noodzakelijk dat er geen interne concurrentie plaatsvindt. Verder is het belangrijk extensies toe te voegen, met automatische biedstrategieën rekening te houden en remarketing-doelgroepen toe te voegen. Oftewel, een hoop haken en ogen! Wij helpen je hier graag bij, dus schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Over SEA Experts

Wij heten niet alleen SEA Experts, we zijn het ook! Met een team van meerdere oud-Google medewerkers staan wij enthousiast klaar om jouw SEA naar een hoger niveau te tillen. Wij werken niet met vervelende contracten of onduidelijke kleine lettertjes. Wanneer je onze hulp als Google Adwords bureau inschakelt sluit je een abonnement af van 3 maanden. In deze 3 maanden doen wij onze uiterste best om grootse resultaten voor je te creëren. Na deze 3 maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen. Toch zijn wij ervan verzekerd dat onze resultaten je versteld zullen laten staan.

Wij stellen regelmatig rapportages op en optimaliseren maandelijks. Hierdoor blijft jouw campagne effectief! Dit geeft jou de zekerheid dat jouw advertentie resultaat oplevert.

Contact

Een loodgieter nodig? Of een schilder? Op zoek naar een te gek familie-uitje? Hoogstwaarschijnlijk begint jouw zoektocht in Google, en daarmee ben je niet de enige. Zichtbaar zijn binnen dit enorme platform kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ben jij al om? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij als SEA specialist vertellen je graag meer.

Die nummer 1 positie bemachtigen in Google? Opboksen tegen grote namen? 

Of juist lokaal meer zichtbaarheid? Het kan met Google Ads.

Opdrachtgevers in uiteenlopende branches

Klikbudget beheert SEA Experts per maand

Jaren zijn onze experts al actief in Google Ads

Dit is ons team.

“Wij zijn SEA Experts – dat is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar ook simpelweg wat we zijn! Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste en gemotiveerde oud-Google-medewerkers. Stuk voor stuk marketeers met passie en expertise om jouw Google Ads campagnes optimaal te managen en optimaliseren.”

Team SEA Experts

Team SEA-Experts

Ontdek hoeveel meer leads, nieuwe klanten, omzet en winst jij kunt genereren met een Google Ads campagne of ontdek hoe jouw huidige Google Ads account presteert.